Motiv Ring 2 kommer snart med interessante opgraderinger

Som i moderne æra er bærbare smarte gadgets stigende, men det var kun begrænset officielt som Smart Watch eller et VR-headset. Men der er et nyt produkt, der ligner din vielsesring, men det er mere end en ring, så vi kan tjekke, hvad denne smarte MOTIV Ring har at byde på.

Motiv Ring er en stilfuld fitness tracker, der krymper ned i en traditionel bærbar for at passe i en ring. Motivringen passer bedre ind i din garderobe end noget andet. Det er ved at få en ny opdatering kaldet Motiv Ring 2 med samme hardware, men med anti-ridse belægning med masser af softwareopdateringer samt Motiv Ring 1 vil også få opdatering som forbedret søvn og øvelse funktioner og en cool overraskelse 2FA sikkerhed, der betyder du vil være i stand til at logge ind på hjemmesiden på en bærbar computer uden adgangskode er ikke så cool det vil lære din gang, så det kan konstant godkende, at det er dig, der er på den måde, du taler.

Feature Motiv Ring Prov> Motiv Ring en perfekt følgesvend af livsstil
Søvnløshed:

Mere indsigt i, hvad der foregår efter dit hoved rammer hovedpuden. Perioder med bevægelse og positionsændring mens du sover nu vises som rastløshed inden for dit Sleep Detail Card. Jo tykkere den røde linje, jo længere rastløshed og jo mørkere rødt skygge, jo mere intens bevægelsen. Du vil også se dine samlede minutter af rastløshed.

Hjertefrekvenssensor:

Du kan nu se din sidst registrerede hjertefrekvensværdi, såvel som når den blev taget. Motiv Ring kontrollerer din puls regelmæssigt hele dagen og kontinuerligt når det opdager vedvarende forhøjet puls eller trintælling. App’en viser nu den sidste hjertefrekvensværdi, der blev optaget forud for din seneste synkronisering, og da denne optagelse fandt sted. For at fange din seneste pulsværdi, skal du simpelthen synkronisere. Workout Recording: Optag dine aktive protokoller og aktiviteter på en mere grundig måde. Vi opdagede, at brugere vil nøjere spore og indfange aktive protokoller selv og lære om deres aktivitet på flugt. Hvilken bedre måde at opnå dette end at slå «gå» selv? Denne indspilningsfunktion gør det muligt at forstå tærsklen bedre ved at tjene aktive minutter. Det gør det muligt for mid-workout-justere din intensitet, aktivitetsniveau og hastighed, så du rammer dine daglige og ugentlige mål.

3rd party app integration:

Langt væk var den mest efterspurgte funktion en integration med Apple Health og andre sundhedsbevidste og fitnessapps. Dette åbner en aktivitetsverden, der giver dig mulighed for at eksportere trinbaserede aktiviteter, brug Apples Health App til at synkronisere alle dine fitnessoplysninger og læse dine wellnessoplysninger på nye måder og grænseflader. Social Fitness Data Sharing: Det deler vigtige øjeblikke i vores liv hele dagen lang. Du vil kunne dele dine Motiv-præstationer til dine sociale netværk lige fra appen. Fejre aktive minutter, opnåede milepæle og inspirere dine venner og familie til at deltage i dig i vores sunde, aktive samfund.

Motiv Ring Dimensions Kit Find din perfekte pasform

Skal du købe det?

Det vigtigste spørgsmål er vejr, du skal bruge 199 (USD) på en fitness tracker, som er ubrugelig uden din mobiltelefon og app godt svar på dette afhænger af forbrugernes præference. Ifølge os vil vi fremme dette produkt, da det bringer noget nyt til samfundet som Motiv Ring er perfekt følgesvend til en person, der ønsker et glimt af deres daglige aktiviteter og ikke ønsker at bære endnu en ting på deres håndled. Den hårde og stilfulde pakning af titanium passer godt i min daglige garderobe og har en minimal indvirkning på min telefons batteri. Motiv Ring-telefonappen får også meget detaljerede funktioner som andre fitness trackers, og det gør et præcist job med de data, den registrerer.


Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Dixs.RU