Danny Brassell, Educational Speaker — Uddannelsesprogram

Tilbyder koffein til sjælen

Nogensinde var det nødvendigt at udholde et kedeligt møde, energi-dræning back-to-school kickoff eller frygtede District in-service? Hvor værdifuldt er træningen, hvis du straks glemmer alt, hvad du har lært? Jeg har været der og gjort det, og jeg forsikrer dig om, at du vil finde din tid med mig godt brugt. Mit mål er at give dig en præsentation, der er «sjov, meningsfuld og mindeværdig.»

Uanset om du er en lærer, der søger efter måder at imødekomme behovene hos engelsksprogede elever eller en chef, der forsøger at øge medarbejdernes moral og effektivitet, er mine talende engagementer og coaching-programmer kendt for at have en varig indvirkning på dig og din organisation. Du kan finde ud af, hvordan læring, forklædt som spil, vil have en dramatisk effekt på dine langsigtede resultater.

«Danny er et kors mellem Jim Carrey og Robin Williams … Hvis du ikke går væk fra sit seminar med ideer, du kan bruge i morgen, var du ubevidst under præsentationen.»

Nancy Bebrin, ESL lærerQuaker Farms SchoolOxford, Connecticut

Det kræver en særlig person at være en pædagog. Hver dag præsenterer nye udfordringer, og vores holdninger og forventninger udgør vores succes. Mine hurtige, humoristiske og motiverende præsentationer er designet til at vise dig, hvordan du gør en forskel i dine elevers liv. Fra undervisning forskolebørn til raketforskere har jeg haft min egen andel af prøvelser og prøvelser i klasseværelset. Derudover har mine erfaringer som administrator ydmyget mig, når det kommer til betydningen af at fremme forhold til forskellige personligheder.

Som lærer lærer du ikke for løn eller daglige anerkendelser fra samfundet; du vælger at arbejde i uddannelse, fordi du bekymrer dig om børn. Den standardiserede testning dille har skræmt eleverne og ført mange gode pædagoger til at afslutte. Kom med mig, da jeg minder dig om din betydning i den daglige udvikling af børn. Jeg vil minde dig om at grine, synge, danse og lege for at bringe glæden tilbage i din skole.

”Dr. Danny Brassell er en af de mest energiske højttalere, jeg nogensinde har hørt. Hans strategier er praktiske, velundersøgte og nemme for lærere på alle niveauer, der skal gennemføres i deres klasseværelser den aller næste dag. Du vil simpelthen ikke finde en bedre højttaler derude. «

Rob Gardner, Assistent SuperintendentPlatte County R-3 School DistrictPlatte City, Missouri

Find ud af hvordan du kan få Danny til at tale gratis!

Læs hvad folk siger om Danny

«Danny stræber efter at få det bedste ud af et individ ved at bruge sin karismatiske entusiasme, humor og motiverende færdigheder. Det var tydeligt, at vores medarbejdere gik væk inspireret og var ivrige efter flere Danny. «

Daniela Sabo, Human Resources CoordinatorAEG — STAPLES Center og NOKIA Theatre L.A. LIVELos Angeles, Californien

«Dannys entusiasme var smitsom, og hans personlige oplevelser gjorde præsentationen informativ og relevant. Nogle mennesker kan finde det skræmmende at stimulere og motivere en stor gruppe af administratorer efter at have afsluttet statewide test, men Danny ‘slog vores sokker af.’ Vi var klar til enhver udfordring efter at have lyttet til hans inspirerende præsentation.

Robert L. Wagner, præsidentMaryland Association of Elementary School PrincipalsOcean City, Maryland

«Jeg vil gerne takke Danny for den indledende tale, han gjorde. Jeg følte mig meget engageret gennem hele præsentationen. Det var underholdende, givende og uddannelsesmæssigt. «

Barouch Chai, præsident / CEOMicrocomputer Science Center Inc.Mississauga, Ontario

«Danny er en erfaren interviewer og poleret højttaler, men vigtigst af alt skinner hans hjerte i hans arbejde. Hans ægte indsats for at gøre en positiv forskel i folks liv er indlysende. Danny er en klasseværelse, og jeg anbefaler entusiastisk sit arbejde! «

Pamela Haack, grundlægger og værtThe Italy Retreat for Women Business Leaders and EntrepreneursPerugia, Italy

«Danny Brassells unikke blanding af vis og visdom var den perfekte måde at starte vores nye skoleår på! Hans evne til at finde den perfekte balance mellem at have os til at se på os selv på en blid og humoristisk måde, mens vi validerer vores professionalisme og det vigtige arbejde, vi gør for børn, er en sand gave! Danny er nu en del af vores familie, og vi vil helt sikkert få ham tilbage næste år! «

John P. Donnellan, SuperintendentFox Lake Grade School District 114Fox Lake, Illinois

«Jeg har for nylig haft den vidunderlige oplevelse af at høre Dr. Brassell tale før en gruppe Beverly Hills-virksomhedsledere, og han kunne ikke kun slå sin målbesked, men han var vellykket i at bringe barnet tilbage i os alle sammen. Det er virkelig en fornøjelse at anbefale Dr. Danny Brassell til en af dine møder. Jeg kan garantere, at han vil få dig til at åbne din næste roman og se den med et nyt perspektiv og en fornyet ånd af undring. «

Bryan Monfort, Vice President of OperationsLawry’s Restaurants Inc.Beverly Hills, Californien

«Danny Brassell er et kors mellem Jim Carrey og Robin Williams … Hvis du ikke går væk fra sit seminar med ideer, du kan bruge i morgen, var du ubevidst under præsentationen.»

Nancy Bebrin, ESL lærerQuaker Farms SchoolOxford, Connecticut

«Alt for ofte ledere udsættes for dagligdagse præsentationer fyldt med blid og / eller uendelig information. Danny har den unikke evne til at inspirere, samtidig med at den giver en masse meget værdifulde oplysninger. Jeg kan ikke vente med at dele sine strategier med mit personale. «

Stacy Murschel, hovedformand Beulah Middle School Beulah, North Dakota

«Danny Brassell er en ekstrem, dynamisk, højttaler, der er lidenskabelig for børn og læsefærdigheder.»

Laura Numeroff, Forfatter «Hvis du giver en mus en cookie» Los Angeles, Californien

Få øjeblikkelig adgang nu! LÆRSKRYDELSER REVEALERET. din GRATIS! ($ 97 værdi)

Vi vil aldrig sælge eller leje, handle eller dele din e-mail med nogen anden organisation.

tweets

@TheWookieeRoars ødelagt. Bed for sin familie. Jeg er tabt for ord.

RT @TheWookieeRoars: Familien af Peter Mayhew, med dyb kærlighed og tristhed, beklager at dele nyhederne om, at Peter er gået væk. Han gik…

@melissa_nauman Du rocker, Melissa! Tak fordi du tog dig tid til at skrive sådanne opmuntrende ord. Jeg er taknemmelig for din cam … https://t.co/O4sfkg7SLA

RT @melissa_nauman: Så mange fantastiske ting han sagde i dag og gik væk med så mange lektioner. Lidenskab og energi til at lære og uddanne …

RT @ERobbPrincipal: Lederskab er ikke en licens til at gøre mindre. Lederskab er et ansvar for at gøre mere — Simon Sinek @LRobbTeacher # TheTenMin …


Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Dixs.RU