Happiness Planner® — Master Lykke — Succes En Dag ad gangen

Tilføjet for nylig 0 VarerTotalt $ 0,00

Den vare, du lige har tilføjet, er ikke tilgængelig. Vælg venligst et andet produkt eller en variant.

Translation error

BLI MED OSS MAILING LIST

Gå aldrig glip af nye produkter, nye printables, begivenheder, kampagner og meget mere.

HAPPINESS PLANNER®

Happiness Planner® er en planlægger designet til at hjælpe dig med at planlægge og administrere dine skemaer og to-do lister, men også leve et virkelig godt og tilfredsstillende liv ved at skabe et liv i overensstemmelse med, hvem du er og omfavne kraften i positiv tænkning , opmærksomhed, taknemmelighed og selvudvikling.

Vi mener, at fordi mennesker er komplekse sociale væsener, for at vi skal være virkelig glade, hele og opfyldte, må vi dyrke disse 3 ting:

(1) Vi sikrer, at vores handlinger og mål er i overensstemmelse med hvem vi virkelig er. (2) Vi dyrker selvlskhed, helbreder fra tidligere smerter, slipper af med vores ødelæggende mønstre og bygger nye positive mønstre. ansvar for vores tankegang, holdning og udsigter over livet.

Vores tankemønstre, følelsesmæssige mønstre, vaner, tankegang og overbevisninger kan ikke ændres natten over efter at have læst en motiverende bog eller gået til en personlig udviklingskonference. Derfor har vi skabt The Happiness Planner®, et værktøj designet til at hjælpe dig med at blive mere selvbevidste og dyrke nye positive mønstre på en daglig basis — igen og igen — indtil de går ind i dit underbevidste sind og bliver en del af, hvem du er.

Praksis i The Happiness Planner® hjælper dig med at uddanne gode vaner, vedtage en positiv og taknemmelig indstilling og opbygge introspektion i din rutine. Ved at fokusere på at gøre hver dag en positiv oplevelse, bliver du ikke kun gladere og mere opmærksom, men også mere selvbevidst. Dette trin er afgørende for at hjælpe dig med at få øje på dine mønstre og sætte mål, der får dig til at føle dig virkelig opfyldt.

Happiness Planner® hjælper dig også med at bryde dine langsigtede faglige og personlige mål i kortsigtede mål og handlingsplaner, som du kan holde styr på. Ved at tage det en dag ad gangen kan du langsomt blive mesteren i dit eget sind og skrive din egen skæbne.

Mastering lykke og succes — en dag ad gangen!


Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Dixs.RU